Mendem Kangen - Lilin Herlina

1,828

Lirik lagu: Mendem Kangen

Abot rasane nahan beban ati
mergo trisnoku sing gede
tansah kelingan awan wengi

mung iso telpon marang sliramu
gawe tombo kangen rinduku
mergo adoh jarak sliramu

mendem kangen jeroning atiku
soyo jero mung telpon sliramu
mendem kangen pengen ketemu
nadyan sak kethip wis marem atiku

mendem kangen jeroning atiku
nambah jero mergo trisnaku
mendem kangen pengen ketemu
nadyan sedelo wis adem atiku

abot rasane nahan beban ati
mergo trisnoku sing gede
tansah kelingan awan wengi

mung iso telpon marang sliramu
gawe tombo kangen rinduku
mergo adoh jarak sliramu

mendem kangen jeroning atiku
soyo jero mung telpon sliramu
mendem kangen pengen ketemu
nadyan sak kethip wis marem atiku

mendem kangen jeroning atiku
nambah jero mergo trisnaku
mendem kangen pengen ketemu
nadyan sedelo wis adem atiku

mendem kangen jeroning atiku
soyo jero mung telpon sliramu
mendem kangen pengen ketemu
nadyan sak kethip wis marem atiku

mendem kangen jeroning atiku
nambah jero mergo trisnaku
mendem kangen pengen ketemu
nadyan sedelo wis adem atiku
nadyan sedelo wis marem atiku


Download musik Terbaru - di GudangLaguMp3.Net download musik kualitas, download lagu mp3 Indonesia. Mp3 musik Terbaru Mendem Kangen - Mp3 - situs web GudangLaguMp3.Net, Dengarkan online terbaik, download lagu mp3 terbaru gratis. Dengarkan musik mp3 baru Mendem Kangen oleh penyanyi Lilin Herlina kualitas tinggi - Musik Online - di situs web. Dengarkan musik online gratis, Download lagu hot kecepatan tinggi. Mari nikmati suara langsung dari GudangLaguMp3.Net
Lihat Lebih