Via Vallen - Suket Teki (OM Sera Live) gabramikael Musik Mp3 Via Vallen - Suket Teki (OM Sera Live) - @gabramikael | terbaru
5:34

Via Vallen - Suket Teki (OM Sera Live) - @gabramikael

2,013,370

Lirik lagu: Via Vallen - Suket Teki (OM Sera Live)

Aku tak sing ngalah
Trimo mundur timbang loro ati
Tak uyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge seng betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki

Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu

Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge seng betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki
Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu
Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge seng betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki
Mendengarkan musik gratis - Website GudangLaguMp3.Net, Download Lagu kecepatan tinggi, download lagu mp3 terbaru gratis. Dengarkan musik mp3 Via Vallen - Suket Teki (OM Sera Live) oleh penyanyi @gabramikael yang bagus - Download Lagu Gratis - di sini, Dengarkan musik online, Download lagu kecepatan tinggi dengan situs web GudangLaguMp3.Net
Mendengarkan musik gratis Via Vallen - Suket Teki (OM Sera Live) - Download Lagu Gratis - situs web GudangLaguMp3.Net, Download Lagu kecepatan tinggi, download lagu mp3 Indonesia.
Lihat Lebih