Ojo Nguber Welase - Gerry Mahesa

2,157

Lirik lagu: Ojo Nguber Welase

Sing usah riko katik
Ngaling ngaling maning
Alasan ngalor ngidul
Mung digawe gawe
Isun weroh dewek
Riko suloyo
Isun weroh dewek
Dung riko mageh demen larene

Sing usah riko katik
Ngaling ngaling maning
Alasan ngalor ngidul
Mung digawe gawe
Isun weroh dewek
Riko suloyo
Isun weroh dewek
Dung riko mageh demen larene

Dinggo paran
Riko nguber demene
Mung welas isun
Ngelebihi welase
Dinggo paran
Riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi
Teko nong welase

Sing usah riko katik
Ngaling ngaling maning
Alasan ngalor ngidul
Mung digawe gawe
Isun weroh dewek
Riko suloyo
Isun weroh dewek
Dung riko mageh demen larene

Dinggo paran
Riko nguber demene
Mung welas isun
Ngelebihi welase
Dinggo paran
Riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi
Teko nong welase

Dinggo paran
Riko nguber demene
Mung welas isun
Ngelebihi welase
Dinggo paran
Riko nguber demene
Mung welas isun ngelebihi
Teko nong welase
----


Dengarkan musik mp3 Ojo Nguber Welase oleh penyanyi Gerry Mahesa yang terbaru - Download Lagu Gratis - di situs web GudangLaguMp3.Net, Dengarkan musik baru terbaik Semoga Anda beruntung
Download lagu Ojo Nguber Welase mp3 kualitas tinggi - Download Lagu - di GudangLaguMp3.Net sini, Dengarkan mp3 download musik berkualitas tinggi, download lagu mp3 terbaru gratis. Download Mp3 online terbaru - di GudangLaguMp3.Net, Mendengarkan musik Indonesia terbaik, download lagu mp3 terbaru gratis.
Lihat Lebih