Janji Palsu - Didi Kempot

684

Lirik lagu: Janji Palsu

Kuping iki durung sudo rungu
Isih krungu malah tekan atiku
Naliko kowe ngucapake
Tresnamu ning ngarepku

Ning nyatane kabeh kuwi palsu
Wis ra podho sing kok ucapke mring aku
Awakku nganti kuru
Amargo janjimu kabeh kuwi janji palsu

Yen kowe tresno ning opo nglarani aku
Yen kowe setyo ning opo ngapusi aku
Yen kowe seneng ning opo lali janjimu
Yen kowe temen ning opo ninggalke aku

Tak enteni ning kene ora teko
Lungo ninggal lali keluargo

reff :
Ning nyatane kabeh kuwi palsu
Wis ra podho sing kok ucapke mring aku
Awakku nganti kuru
Amargo janjimu kabeh kuwi janji palsu

Yen kowe tresno ning opo nglarani aku
Yen kowe setyo ning opo ngapusi aku
Yen kowe seneng ning opo lali janjimu
Yen kowe temen ning opo ninggalke aku

Ning nyatane lungo tekan seprene
Lungo ora ono kabare

Yen kowe tresno ning opo nglarani aku
Yen kowe setyo ning opo ngapusi aku
Yen kowe seneng ning opo lali janjimu
Yen kowe temen ning opo ninggalke aku

Ning nyatane lungo tekan seprene
Kowe lungo ninggal lali keluargo



Download musik gratis Mp3 Janji Palsu kualitas - Download Lagu Mp3 - download lagu terbaik di GudangLaguMp3.Net, download lagu mp3 terbaru gratis. Mendengarkan musik terbaru Indonesia - di GudangLaguMp3.Net, Download lagu gratis ingin Anda beruntung, download lagu mp3 terbaru gratis. Lagu mp3 Janji Palsu oleh penyanyi Didi Kempot hot - Download Lagu Mp3 - di situs web, lagu mp3 sampai jumpa di situs web GudangLaguMp3.Net. semoga kamu Dengarkan musik menyenangkan
Lihat Lebih