Sewu Kuto - Didi Kempot

3,200

Lirik lagu: Sewu Kuto

Sewo kuto uwis tak liwati
Sewu ati tak takoni
Nanging kabeh
Podo rangerteni
Lungamu neng endi
Pirang tahun aku nggoleki
Seprene durung biso nemoni

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan sak kedeping moto
Kanggo tombo kangen jroning dodo

Wis tak coba
Nglaliake jenengmu
Soko atiku
Sak tenane aku ora ngapusi
Isih tresno sliramu

Umpamane kowe uwis mulyo
Lilo aku lilo
Yo mung siji dadi panyuwunku
Aku pengin ketemu
Senajan wektumu mung sedhela
Tak nggo tombo kangen jroning dodo

Senajan sak kedeping moto
Tak nggo tombo kangen jroning dodo


Dengarkan musik Online Sewu Kuto oleh penyanyi Didi Kempot mp3, kecepatan tinggi, Download Musik di GudangLaguMp3.Net, akses tangan cepat situs web menjadi Dengarkan musik online dengan kualitas tertinggi - 320kb - lossless. Dengarkan musik mp3 dengan lagu-lagu yang terbaru diperbarui secara berkala
Download lagu gratis online Sewu Kuto - Download Lagu Gratis - situs web GudangLaguMp3.Net, menyenangkan Download mp3 musik kualitas tinggi, download lagu mp3 terbaru gratis. Download lagu free tercepat , Mendengarkan musik mp3 terbaik di website GudangLaguMp3.Net, download lagu mp3 terbaru gratis.
Lihat Lebih