Jangget (feat. Vita Alvia) - Mahesa

1,325

Lirik lagu: Jangget (feat. Vita Alvia)

Yo mung aran riko
Hang ono ring ati iki
Sing gampang kepusan
Masio alangan ampiri
Tulus asih isun
Yo nung awak riko
Sejatine iku hang nguatno

Wis isun satyari
Kahanan welas riko
Hang sampek saiki
Kementung nong dodo
Tulus asih isun
Yo nung awak riko
Sejatine iku hang nguatno

Masio isun lan riko
Sing dadi siji
Mergo wong tuek riko
Sing ngerestui
Sing bakal nyudo tuluse welas
Nong awak riko

Uku baen bisuke
Isun lan riko
Biso ngewujud aken
Angen hang nyoto
Yo mung ono siji welas riko
Hang jangget ring ati

•••

Yo mung aran riko
Hang ono ring ati iki
Sing gampang kepusan
Masio alangan ampiri
Tulus asih isun
Yo nung awak riko
Sejatine iku hang nguatno

Wis isun satyari
Kahanan welas riko
Hang sampek saiki
Kementung nong dodo
Tulus asih isun
Yo nung awak riko
Sejatine iku hang nguatno

Masio isun lan riko
Sing dadi siji
Mergo wong tuek riko
Sing ngerestui
Sing bakal nyudo tuluse welas
Nong awak riko

Uku baen bisuke
Isun lan riko
Biso ngewujud aken
Angen hang nyoto
Yo mung ono siji welas riko
Hang jangget ring ati

Masio isun lan riko
Sing dadi siji
Mergo wong tuek riko
Sing ngerestui
Sing bakal nyudo tuluse welas
Nong awak riko

Uku baen bisuke
Isun lan riko
Biso ngewujud aken
Angen hang nyoto
Yo mung ono siji welas riko
Hang jangget ring ati


Download Lagu gratis mp3 baru - Website GudangLaguMp3.Net download musik gratis kecepatan tinggi, download lagu mp3 terbaru gratis. Download musik gratis Mp3 Jangget (feat. Vita Alvia) kualitas - Lagu Mp3 - download lagu terbaik di GudangLaguMp3.Net, download lagu mp3 terbaru gratis. Dengarkan dan download lagu Jangget (feat. Vita Alvia) oleh penyanyi Mahesa MP3 yang bagus dengan kecepatan tinggi - Download Lagu - di sini, Dengarkan musik mp3 Dengarkan dan download lagu yang tercepat. terima kasih datang ke situs web GudangLaguMp3.Net
Lihat Lebih